Tisková zpráva WS COC 20.11.2018

V návaznosti na zasedání členské schůze Českého optického klastru (COC) dne 20.11.2018, uspořádala ve svých prostorách firma Hella Autotechnik Nova s.r.o. workshop na téma „Světelná optika v automobilovém průmyslu“. Akce se účastnili všichni současní členové COC i několik nových zájemců, kteří zvažují členství v klastru.

Dopoledne přednesli pracovníci Helly odborné přednášky na téma Vývoj světlometů – směry dalšího vývoje, Signální svítilny – simulační metody a trendy, Optická kontrola dílů – umělá inteligence, ve kterých představili na čem pracují, kam směřují a jaké výzvy je čekají. Následovala diskuse spojená se stručným představením nových členů a zájemců o členství v klastru. Odpoledne proběhla prohlídka výrobních prostor firmy a světelných laboratoří spojená s praktickými ukázkami aktuálního výrobního programu.

Workshop je spolufinancován z projektu 2018/01483/OSR/DSM „Rozvoj českého optického klastru – efektivní přenos informací, zkušeností a know-how“.

2018-11-27T08:21:46+00:0027. listopadu 2018|